Lions District 124 Romania
District 124 Romania

District 124 Romania
Calendar actiuni Lions Club


1 iunie, ziua tuturor copiilor

Lions Club TIMISOARA TYMES 1266
1 Iun 2024

Seeing that the children are most important in our filosophy, we decided to organise the international children day with our partners, for 28 childrens from the county (Timis) site of Pischia, Lenauheim, Grabatz, Bencecul de Sus and Bencecul de Jos vilages. In this day, we offer a full day with different activities, with food and drinks, games and workshops.


Organizator: Lions Tymes 1266   District: District 124 Romania
Balul cluburilor Lions din Oradea

Lions Club
16 Mar 2024

Balul cluburilor Lions si Lions 22 Oradea 

Sala Opera 


Organizator: Mircea Sandor, Daniela Indig   District: District 124 Romania
Daruri și Colinde de Crăciun pentru bătrânii din Centrul pentru Persoane cu Handicap Suferinde de Maladia Alzheimer si Casa "Emmaus" din Ciacova

Lions Club Timisoara
18 Dec 2023
Membrii Clubului oferă cadouri, iar Corul bisericii catolice din Iosefin cântă colinde de Crăciun pacientilor de la Centrul pentru Persoane suferinde de maladia Altzheimer și de la Casa "Emmaus" din Ciacova
Organizator: Marius Popa   District: District 124 Romania
Donatie de hrana pentru doua familii nevoiase

Lions Club Orastie Palia
14 Oct 2023
Initiativa a apartinut unei domane simpatizanta Lions care a dorit sa faca un gest frumos si sa hraneasca doua familii nevoiase. Am ales o familie cu mama unic intretinator, cu patru copii minori si o familie in care mama a murit si au ramas trei copii ingrijiti de o sora mai mare care are la randul ei alt copil mic. Cele doua familii au primit ciorba, si felul doi, mancare gatita.
Organizator: Liliana Popa   District: District 124 Romania
Cupa "Lions" la sah - faza finala

Lions Club Bistrita
12 Oct 2023
Etapa finala a Cupei "Lions" la sah s-a desfasurat intr-un cadru foarte antrenant, intr-una din salile de sport ale Scolii generale nr 5 "Lucian Blaga" din Bistrita
Organizator: Doru Ilies   District: District 124 Romania
Cina in intuneric

Lions Club Timisoara Diamond
12 Oct 2023
De Ziua Mondiala a Vederii, Clubul Lions Diamond Timisoara a participat la evenimentul ”Cina in intuneric”. Ni s-au alaturat membrii Clubului Leo New Voices Timisoara si Leo Young Spirit Timisoara, care s-au plimbat si au servit cina, legati la ochi, alaturi de nevazatori.
Organizator: Adela Sleam   District: District 124 Romania
Curs de prim ajutor derulat la Colegiul National Banatean Timisoara

Lions Club Timisoara Diamond
10 Oct 2023
Clubul Lions Diamond Timisoara a initiat un proiect ce consta in organizarea unor cursuri de prim ajutor, in scoli, sustinute de medici din cadrul Serviciului de Urgenta al Spitalului Judetean Timis. Acest proiect a demarat la Colegiul National Banatean Timisoara, unde elevii au asimilat numeroase informatii teoretice, dar au sustinut si probe practice privind acordarea primului ajutor.
Organizator: Adela Sleam   District: District 124 Romania
Ședința lunii Octombrie

Lions Club Oradea
10 Oct 2023
Ordinea de zi a ședinței de astăzi 10.10.2023 1. Evenimentele legate de ziua orașului și depunerea unei coroane la Statuia lui Aurel Lazar 2. Planificare plantare pomi 3. Ziua internațională a vederii 15 octombrie 4. Ziua mondiala a alimentației 16 octombrie 5. Piesa de teatru 31 octombrie ”Escu” – organizare eveniment, Pret, Invitații 6. Diverse
Organizator: Mircea Sandor   District: District 124 Romania
Sedinta nr. 5

Lions Club Timisoara Diamond
9 Oct 2023
In cadrull sedintei, au fost dezbatute aspecte referitoare la activitatile/ proiectele care vor fi implementate de Clubul Lions Diamond Timisoara in perioada urmatoare: curs de prim-ajutor, seminar si tabara Lions Quest, activitati de screening oftalmologic si diabetologic, activitati antidrog, amenajarea ceasului floral, ”Cina in intuneric”.
Organizator: Adela Sleam   District: District 124 Romania
Sedinta de club nr. 4 - 2023/2024

Lions Club Bistrita
9 Oct 2023
Sedinta de club numarul 4 din anul lionistic 2023-2024 organizata la Hotel Bistrita
Organizator: Doru Ilies   District: District 124 Romania
Finantarea unor premii la Gala "Comunitatea aradeana sprijina performanta"

Lions Club Arad
9 Oct 2023
LIONS Club Arad a decis sa contribuie la premiile care se acorda in gala mentionata elevilor olimpici cu rezultate deosebite la invatatura si care au avut gesturi impresionante in familie si comunitate.
Organizator: Catalin Dobrescu   District: District 124 Romania
Pachete de hrana pentru familii nevoiase

Lions Club Orastie Palia
6 Oct 2023
In cadrul campaniei Septembrie Luna Caritatii am facut colectare de donatii de la populatie in bani si in alimente de baza. Astfel am pregatit pachete pentru 9 familii. Pachetele au constat din alimente de baza: faina, ulei, malai, orez, zahar, conserve de carne. branza, cascaval, dar si produse de igiena personala ca pasta de dinti, detergent si sapun. De asemenea cateva gospodine au donat borcane cu dulceata, zacusca, muraturi, etc.
Organizator: Liliana Popa   District: District 124 Romania
Cupa "Lions" la sah - faza pe Nasaud

Lions Club Bistrita
6 Oct 2023
Vineri s-a organizat Cupa "Lions" la sah, faza zonala Nasaud
Organizator: Doru Ilies   District: District 124 Romania
SOO Clear-Borod

Lions Club Alesd
6 Oct 2023
Campania "SOO CLEAR!" a continuat la Borod in data de 6.10.2023. Au beneficiat de screening oftalmologic un numar de 197 de copii cu varsta intre 4-14 ani. La 16 copii s- au facut recomandari pentru un consult oftalmologic complet.
Organizator: Tincuta Lacramioara Saitos Cofar   District: District 124 Romania
Sedinta lunara - octombrie 2023

Lions Club Alesd
5 Oct 2023
Sedinta lunara - octombrie 2023
Organizator: Tincuta Lacramioara Saitos Cofar   District: District 124 Romania
Sedința de club

Lions Club Iasi D
4 Oct 2023
Ședința de club în care am trecut în revistă proiectele în derulare și am stabilit coordonatele proiectelor viitoare. În cadrul ședinței am avut-o invitată pe Emma Paveliuc, eleva susținută de clubul nostru, care a câștigat premiul internațional Lion-Afișe pentru pace
Organizator: Narcisa Caranfil   District: District 124 Romania
MesajePentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati
Suntem aici sa te ajutamFolosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Mai multe informatii gasesti aici .