Lions District 124 Romania
District 124 Romania

District 124 Romania
Being a Lion means knowing that kindness mattersDaca vrei sa te implici si dacă ești de părere că ai calitățile și poți să respecți condițiile detaliate AICI și dacă iți dorești să devii parte a celei mai mari organizații internaționale de voluntariat si servicii pentru comunitate, înscrie-te aici si un prieten Lions te va invita la prima întâlnire a clubului pentru a ne cunoaște.
Cum sa ajut comunitatea? Lions Clubs reprezinta un cadru in care orice membru al cetatii poate sa-si manifeste dorinta de a ajuta prin actiuni concrete, comunitatea din care face parte. Membrii cluburilor Lions formeaza o miscare de elita in domeniul serviciilor de voluntariat pentru comunitate, pot veni din medii diferite, femei sau barbati: medici, ingineri, avocati, economisti, arhitecti, oameni de afaceri, cadre didactice, manageri, ofiteri sau functionari publici, etc. In cluburile Lions se respecta anumite reguli de conduita si un nivel inalt de educatie. Nu sunt acceptate comportamente neadecvate, limbajul nepotrivit sau tinutele indecente in timpul activitatilor cluburilor Lions. Pe langa cluburile Lions pot functiona si cluburi LEO in care tinerii pot exersa voluntariatul inca de la varsta adolescentei.
 
Dacă ești de părere că ai calitățile și poți să respecți condițiile detaliate AICI și dacă iți dorești să devii parte a celei mai mari organizații internaționale de voluntariat si servicii pentru comunitate, înscrie-te aici si un prieten Lions te va invita la prima întâlnire a clubului pentru a ne cunoaște.

Cu prietenie,
DG  Florin Ilies

MesajePentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati
Suntem aici sa te ajutamFolosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Mai multe informatii gasesti aici .